Followers

Saturday, November 27, 2010

im not a movie buff but,

rapunzel was great!
empat setengah out of lima bintang! niceee :)

another 3d animation movie yang membuat aku menitis kan air mata! (not so kacak now ayy?)
yayaya LOSER GILA tengok cartoon pun nangis but really!
sumpah cerita ni funny, and sad, and sweet at the same time.
especially bila flynn rider cakap "u're my new dream" kat rapunzel *burst-in-tears*
HAHA! ok ok tak nak spoil kan untuk mereka yang belum tengok lagi HEHHHH!

character rapunzel CUTE GILA!
rasa nak lempang muka dia!
flynn was rather charminggg! haihh
and the frog, eh salah, chameleon la! haha pun comel je!

(sorry layan kan la aku, aku memang cartoon freak! T.T)

maximus buat aku gelak sampai keluar suara badut! HAHA.

overall the movie was great.
tapi masih tak boleh beat toy story 3.
AKU NANGIS MACAM BABUN DALAM WAYANG!
serious masa tengok toy story aku feeling gila sampai hujan air mata, banjir hingus hidung!
zzz. (ok aku peminat setia toy story so whatt??!) HEE :D

i would definitely go and watch tangled again IF ada orang kind enough nak payung aku tiket (dan popcorn ye? :p) HEHE.

harry potter tak menambat hati aku pun, aku tak terasa pun nak tengok.
entah, aku dulu sumpah BIG FAN of harry potter.
macam acah acah BIGGEST lahh sampai poster tampal kat bilik semua.
tapi the last harry potter aku tengok was goblet of fire kot? (berzamaaaaaannnn!)
tu pun aku tengok setengah then assalamualaikum! krohh krehh krohh krehh!

lepastu aku terus macam dah takde minat kat harry potter.
put down all the poster, kecuali poster daniel radcliffe berjacket hitam :p
setiap pagi (pagi ke? kelakar, pandai buat lawak) bangun je dia tengah pandang aku, aww jangan la, i maluu! HAHA!
tapi nanti nak cabut jugak semua poster poster yang ada dalam bilik.
baik tampal muka aku dari tampal muka laki lain!


or maybe tampal poster ni? WAHAHAHA!
ohh yeahh i got this from tumblr.
guess what, i finally understand tumblr! LAMBAT MACAM SIPUT!
HAHA! after so long having a tumblr (yeap, aku dah lama buat tapi aku taktau manage apa apa)
sorry kadang kadang aku terasa macam bodoh bab bab ni tapi aku berjayaaa! :p

still working on it, nanti dah habis fix semua benda baru publish link.
takut aku tinggal kan blogspot je ni kangg, tumblr dah la addictive!
-,- blogspot, sorry.

ok im done for today.
wow bulan november ni aku active pulak blogging kan?
TAPI SEMUA CRAP! HAHA!

BYE! :)

p/s : i have a thing for lisa surihani, seriously, dah la follow twitter dia, stalk fb dia pulak. tadi pegy curve pun siap berdoa terserempak dengan dia sebab kakaknora pernah jumpa dia kat curve, AKU PUN NAK JUGAK! rasa macam in love dengan dia. wthhhhhhh am i saying *sepak muka sendiri*

5 comments:

LuLu said...

and 5 star utk your entry ni :D btw follow la my tumblr hee technicolorgirl-.tumblr.com

sara kacak said...

hey lulu i thought u ada tumblr je, blogspot pun ada jugak? hehh. dah lama check out your tumblr tapi belum follow lagi, i will soon :)

Eqa Azhari said...

kau sudah menggilai lisa surihani? ohmaigoddd(tulis macam kau) -.-"

twinkle twinkle said...

waa,,comel la rapunzel die

sara kacak said...

kau pun tau dah lama aku suka dia kan?

haa kan kan comel kan????