Followers

Saturday, November 6, 2010

mungkinkah masih ada waktu kau dan aku bersama,

and i was likee baby baby baby ohh.
hehe tried baby malay version on bidin so its stuck in my head.
bare with it!
ruby jude ruby jude ruby judee :)
okayy i sound so gay :p

masuk harini dah genap 4 hari aku tidak bertalipon.
i need a break from my bb.
mengkhayalkan ok.
haha whats the diff, i still have internet access at home? pabo pabo -_-"

so guess what i did today.
ehems, percaya tak.... mesti korang tak caye punya.
ok la, tau, sara aqilah, haa ye la sara aqilah anak pakcik razak tu,
bawak anak buah dia pegy jalan harini.
SAY WHAAAATT?
yeap!

aku? budak budak?
ahaaa, macam miracle!
kalau tak gaduh memang tak sah!

i admit, i cant handle kids!
seriously! lagi lagi stok yang tak boleh duduk diam, lepastu bising chot chet chot chet,
lepastu demand macam macam nak tu nak ni rasa nak lempang je.
tapi nopeee.
todayy, IM A MAN!
ok salah tag line.

dani and sofieya, bestttt friendddsss!
kata nya lah, heh.

ok, sumpah aku surrender taubat taknak bawak dorang jalan dah.
BANYAK TANYA WEHH!
kalah annoying orange! -_________-"

"ashuuu can i please have that" "ashuuu i want ice cream please please."
kruuk kruuk nasib baik bukan anak aku.
sumbat ice cream sundae sorang satu senyap terus.
hahaha.

had to send them back to mak ngah's since chu pun nak stay sana.
bye bye kiddos! :)

jalan sorang sorang pulak lah lepastu.
lookie lookie!

oreo mcfluryy, subway's seafood and crab sandwich and all time favorite famous amos chocolate chip cookies wuuhuuuuu! :D
at least i treat myself with something, takde la nak masammm je muka enn :)
aku terlalu bosan sampai taktau nak buat apa.
revenge after i dropped few kilos HAHA.

malam pulak aku pegy beli baju raya!
haha poyo enn raya haji pun nak baju raya.
dah tu mak aku suruh, aku beli je la.

nak tau lagi satu miracle?
baju raya haji aku tahun ni WARNA PINK!
bhahahahahahahaha! gelak gelak gelak.
aku? pink?
ahaa, memang miracle!

mak aku pun terkejut HAHA!
ayah pun macam, biar betul sara beli warna pink.
haha yeappp!
aku ada satu tapi aku pernah pakai SEKALI je.
raji lulu tak payah nak bahan aku sangat la ngeheh.

dannn harini aku excited sebab tadi ayah, mak dan chu dah bincang untuk birthday aku.
maybeeee, after aku dah settle semua benda the parents nak buat makan makan sempena hari jadi aku dan raya WOOHOOO!
tak sabar tak sabarrrr.

sate nasi himpit kuah kacang soto spaghetti lagi lagi lagi uuuuuuuuu best!
haha gila excited kau sara!
kk dah cukup cukup kau ni suka syok sendiri la sara.
enough enough.

apa plan esok?
GOTONG ROYONG! :)
after that gonna give baby a bath.
k. done for today. byee!

p/s : yeayy, proposal untuk perfume baru di terima! gaaahhh! terima kasih ayah! :)

2 comments:

Marya Hana . said...

hehe. budak2 memang banyak mulot, baye2 kite ni LAGI ah banyak mulot.. aaaa. ngaku x..?

baju warne pink ke..?
ala. sis x penah ade jugak kaler tu.
nak try jugak ah nanti. haha
mesti kelaka bebeno sbb x suke pon pink..

sara kacak said...

budak kecik bising sebab suara dorang ya tuhan time gelak tu rasa bingit gila telinga haha.
tu yang kelakar tu sebab tak suka pink tiba tiba beli baju pink kann. macam lawakk je. sis try beli satu tengok padan tak. haha