Followers

Thursday, November 4, 2010

7 days,

ayah : saraa, birthday sara nanti ikut mak ayah balik kuantan k?
aku : sara ada muet la yah, 13 haribulan.
ayah : haa? habis kena balik melaka la?
aku : yelaa.
ayah : hmm tak dapat ikut la camtu.

fffffffffffffffffffffffffff!

i can sense that this year's birthday is going to suck, BIG TIME!
shizzz.

mak ayah takde pegy kuantan.
kakdek pun takde.

i have to go for muet on the 13th.
so siapa je ada nak celebrate ngan aku?
kruuukkk?

haha dah dah la sara dah tua bangka dah pun takde sape kisah kau punya birthday.
haha sorry aku masih dalam khayalan konon konon aku kecik lagi.
dulu mak ayah suka nak buat birthday party.
hadiah tu melimpah limpah sampai nak termuntah bukak sampul lepastu bukak bukak wahhhh frame gambar (hadiah paling famous dulu dulu).

sekarang nak dapat cake pun ikut nasib la kalau ada orang baik hati nak bagi, dapat la aku makan.
dah tua ni bukan kita dapat cake, kita yang jadi cake.
mana tak nya orang dok baling tepung la telur la kat kita.
adoyaii.

ok sara, kau dah boleh sedar diri dah.
takde nya nak makan makan besar lagi,
takde nya nak pow ayah jam baru.
takde nya nak pow mak bag baru.

hehe motif tulis post ni?
ehem ehem, apa perasaan korang kalau mak ayah korang baca belog korang?
heee :D

hi mak, hi ayah.
birthday sara nak dekat k?
im just saying.
wish list ada kat bawah tu, usha usha la.
tak banyak pun :p
i lovee youu! hehe :)

cukup comel tak? sara dah cari gambar paling comel, tapi ni je yang mampu.
cukup kan? ngiaaahhh.
boleh la k k k k k????
HEEEEEE :D

ok mak lepasni sara basuh pinggan! hee bye!

(di tujukan kepada kakakdek jugak. BALIK LA WEHHH! :( )

p/s : mak, haritu kat mng ada bag tu sara suka, sara tau mak pun mesti suka. lepastu kan ayah sara nak jeans kat pull & bear tu hehe jom?

2 comments:

twinkle twinkle said...

AKK CNTIK ;D

sara kacak said...

erkk celah mana yang cantik nya. huhu tapi terima kasih :)