Followers

Friday, November 19, 2010

OHHMAIIGODD,

so my birthday has ended (i thought it was)
thank you for all the wishes i received.
mostly from facebook and twitter, thank you friends.
through text messages, phone calls, OHHMAIIGODD i lovee each and everyone of u!
u guys are very thoughtful! :)

so korang pun tau kaann, kawan kawan kat melaka berjaya buat birthday surprise untuk aku dan lulu,

tiramisu menjadi pilihan pada malam itu.
mmhmms sedaaaappp! siap ada cherry lagi okeh!
sampai kepala lulu pun nak makan OHHMAIIGODD! :p

kemudian sebaik sahaja aku pulang untuk cuti semester, family aku pulak buat birthday celebration.

chocolate strawberry pilihan chu sebagai hadiah hari jadi! :)
first time aku rasa, OHHMAIIGODD SEDAP WEH!
kalau pegy secret recipe most of the time selalu beli oreo cheese cake.
but this one, PEHH!

harini aku keluar for some random lepak with my gundiks.
azrin ajak pegy curve for karaoke session at red box so aku pun macam okayyy.
ohh and ameen tagged along ;)

had lunch at ikea. MEATBALLS OHHMAIIGODD!
mengidam entah bila last aku makan.
finally dapat makan bebola daging dan kek daim kesukaan ramai! :)

after lunch berambos pegy red box.
melalak je keje dorang tiga ekor ni kan.

time time tengah syok nyanyi, tiba tiba ada orang red box tu masuk tanya,
"sudah time ke? sekarang ah?"
yang budak budak ni semua dah "haaa ye ye ye"
aku macam... kruuuuuukkkk.
sekarang apa? sudah time apa?

time ameen tengah syiok layan lagu kangen kot? entaaahh aku bukan tau lagu apa dia melalak sorang sorang tadi, feeling sangat.
tiba tiba terberhenti (muka ameen priceless gila masatu!)
then keluar lagu HAPPY BIRTHDAY!

OK kejaaaaaappppp, aku kruuuuuuuukkkkk lagi masatu haa.
aku still tak dapat tangkap.
aku jerit, OHHMAIIGODD SIAPA PUNYA BIRTHDAY WEHH AKU TERLUPA KE????

TAPI DORANG LETAK KEK DEPAN AKU!

chocolate indulgence!
wawawawawa.

aku langsung tak dapat tangkap wehh even masa orang red box tu masuk!
HAHAHA!
bengong betul mamat tu! spoil gila!
nasib baik aa aku ni spesis lembab kan.

AKU TERHARU WEHHH OHHMAIIGODD! T.T
taktau la camne nak cakap aku punya terharu ni.
aku rasa macam nak gugur jantung birthday tahun ni.
huhu tenkiu wehh tenkiuu! T.T

the sweetest part is atas cake tu it says "happy ever after sara kacak"
the cake is for my belated birthday + ameen and i are back together!
HEEEEEE :D
SHO SHWEEEEETTTTTT! :')

they are always full of surprises.
haritu buat for niesha.
today untuk aku pulak, OHHMAIIGODD aku sumpah tak expect apa apa ok!

"it's the least we can do for u, sorry kitorang lambat." - niesha
"we cant buy happiness. so we're happy if u're happy." - azrin
"aku sayang kau sangat sangat tau." - ayang

sweeettt kaaaannn? sobsob. apa nya yang lambat wehh.
dapat jumpa korang pun dah cukup kot.
haihh thank u girlss.


im so glad to have u guys in my life.
thank you for everything :')


muahaha aku sayang dorang lantak p la muka minyak minyak ke hape :p
penutup lagu before aku balik, BABY I LIKE IT, AH AH I LIKE ITTT!
ok peluk cium semua, 5steng centu aku pun chow from curve.

gambar last untuk harini, OHHMAIIGODD, u so SEXAAYHHH!
HAHAHA!
hantar ameen to ktm pastu dia pun balik.
byebye.

tak kisah la aku tak dapat memancing.
tak kisah la aku tak dapat rock climbing.
but i have all my loved ones around me.

aku celebrate dengan close friends, gundiks, batman and most important, family :)
thanks for everything lagi sekali, aku taktau camne lagi nak susun ayat.
thank you everyone! :')

p/s : 3 cake untuk 1 birthday. OHHMAIIGODD! :p banyak nya ohhmaiigodd untuk post ni heee :D

7 comments:

kEy said...

tau xpe...! 3 cake???? dasat2.....paris hilton pon jeles~~

Eqa Azhari said...

ohmaiiigodddd. haha.

sara kacak said...

haha paris hilton lagi gempak okayy! :p

ohh tuhan kuu!

twinkle twinkle said...

WAA BEST NYA ;D

Anonymous said...

besz kn jdi sara kacak??.. :)

Anonymous kenape hensem sangat? said...

mcm ni klu hepi befday to you hari2 bole botak pale ni..

sara kacak said...

twinkle twinkle : hee kawan kawan saya yang bestt! :)

anon 1 : apa yang best nya?

anon hensem : haha lilo nanti sara botak kan kepala celebrate bday lilo plak.