Followers

Sunday, November 21, 2010

make it 4 please,

OHHMAIIGODD moments lagi sekaliii!
muka terkejut boleh? boleh? bolehh??

haha since kakakdek tak dapat join my 2nd birthday celebration (which is with my family), she treated me cupcakes untuk ganti balik birthday present hehe :)
semalam lepas maghrib me and ze clan went out for my 4th birthday celebration HIHI :D

:) actually nak ketuk dia yang satu kotak 60 bucks tu tapi alahhh kesian pulak kat dia.
4 pun cukup, tu pun tak habis :p
HAPPY BELATED BIRTHDAYY! :D

pembelanja, hehe thank youuu belanja! :)
kenyanggg! (kenyang ke?) HAHA!

driver kitorang hehehh kakdek malas nak bawak kereta so drag zecousin zebest friend along.
thank youuu for joining :)

lakonan semata mata okeh -_____-"

turkey love affair sandwich, 4 cuppies and iced chocolate.
OHHMAIIGODD! ok enough dengan ohhmaiigodd thingy boleh?
zzz.

so after +wondermilk iwan nak shisha kat castle in jalan ampang.
zzz i dont fancy arabic food, but aku prefer castle dari andalus kot.
hehehh.
KRUUKK KRUUKK MOMENT!
HAHA!
its freaking 11pm la wehh aku dah mengantuk HAHA! :p
nampak sangat aku bukan night people -_-"
ohh aku jumpa bella (housemate lilo & ooya) kat sini :)

muka excited :p hehehe sorry lahh.
saya memang anti-social sikit. sikit la :p
plus ada tv pulak depan meja kitorang.
game man utd - wigan.
memang tengok bola je la kan. hoho :p

lepas dah huuhaa semua decided to ditch castle because we had MAJOR kruukk moments. HAHA.
sumpah kelakar + awkward gilaa!
mungkin belum lagi kott.
aku ni susah sikit nak fit in dengan orang baru but wadev.
i had fun though :)

after all the sandwiches, cupcakes, chicken kebab, guess what we did?
kitorang pegy pantai dalam for tom yam pulak!
HAHA! maderr banyak gila makan semalam.
tak kisahh.

okayy dah! THANK YOU for celebrating eventhough kakakdek DELAYED gilaa!
hehe tapi terima kasih yehh?
next year sara pulak belanja kakakdek punya birthday.
LOVEE YOUU SISTAHH! :)

p/s : lilo cakap aku birthday girl paling tamak dalam dunia? HAHA! mana adaa! dorang nak bagi, orang terima je la ;p lepasni busu pulak nak belanja pizza. jangan jelessss lilooo! :p

4 comments:

Anonymous kenape hensem sangat? said...

vavvvviiiii!!!!
yelaa..dalam hutan mane ade cupcakes..mane ade pizzzzaaaaa.....
mane ade kebabbbb....kannn..kan...
tp still bole bertenet tenet..
kejut tak?

nurul hidayat zainal said...

haihh!bila na bawak aku puloppp??
si busu ngok ni siod je xreply aku comment dia.
zzzz nnty aku buru dia.haha

Shit-ToonS said...

bestnya cupcake nampak sedapppp yummmyyyy

sara kacak said...

haha dah dah lilo duduk je terperuk kat hutan tu k? duduk diam diam. next sem awal sem kita cuti cuti aite? :)

next week aku bawak kau dan phara fuad gy sana. busu? siapa tu? zzz

yup yup sedappppp! nyum nyum!