Followers

Wednesday, December 1, 2010

bahagian dua,

nak nyanyi lagu veronicas tu lagi?
haa nyanyi la nyanyi laa.

tapii, dah tak fall fall dah.
all the baju nicely folded edii!

SO PROUD OF MYSELF (Y) !
sara kacak likes this.
TEPUKLAHSIKIT!

haha tak pernah tengok almari aku kemas macam ni so aku macam JAKUN seketika.
terkedu dan ter 'alpha'.
before this almari tu menggunung, kalah gunung everest.
so lepas dah bahagi bahagi baju yang pakai dan tak pakai, ini lah hasil nya.

ada dalam 50% jugak la aku buang.
masuk kan dalam 4 beg pelastik hitam.
so bayangkan kalau aku tak agih kan, errr, ok.
baru aku sedar, duit banyak habis beli baju T.T

hikk, nampak bulatan merah tu?
baju hitam je dah ada 10 helai.
itu belum masuk yang tengah cuci dan yang sedang tersidai di ampaian.
haha memang pun, tak baju hitam, baju putih.

ok sorry i got no fashion sense.
dah la tak reti pakai shawl (shawl kan nama benda selendang tu?)
loser gila, tapi takpe.
asalkan selesa (ayat typical, padahal dah memang bebal tu mengaku je la) T.T

fikir balik sampai bila je la bertahan almari aku kemas macamni.
tak sampai dua hari kang tumbang semua benda.
lepastu tolak je masuk almari, malas nak lipat satu satu.
last last jadi gunung everest balik, tinggal pacak bendera malaysia je la kan? zzz

esok nak start kemas apa lagi?
meja? dah takde ghope meja study dah.
tadi punggah balik, stokin bowling pun ada, gilo.
bawah katil? takyah cerita.
macam macam khazanah kau boleh jumpa bawah katil aku ni.
entah entah sarang buaya pun ada kat bawah tu.

rasa macam nak buat room makeover la.
poyo sara ni, takde makna nya.
dengan ada nya pensepah macam aku ni, harapan. hehh.

setiap malam sebelum tido makan honey star dengan full cream milk, yang sejuk ok.
jangan makan cereal dengan susu panas, nanti cereal cepat lembik, yekk.
tak dap tak dap.

eihh mengada nya HAHA!
lempang kau kang sara!

EDITED!

tonight, instead of having a bowl of cereal,
i had a bowl of oreos instead.

(sexy kan alas meja makan rumah aku? auw auw)
nope, i dont twist, lick and dunk like how they do it.
sounds nasty to me. HAHA.
so aku dunk je terus dalam semangkuk susu.
PUAS!!! nomnomnom.

normally i would just dip my oreo dengan peanut butter.
tapi kat rumah aku takde skippy, yang ada goober peanut butter (with grape jelly).
tak suka cicah oreo dengan goober! rasa dia pelik!

try it try it! nyiahahaha (annoying orange much?)
ok dah tu je hehe :D
k la bye bye!

p/s : sejujurnya aku prefer low fat milk. bukan sebab dia lagi sihat, cuma rasa dia lagi sedap dari full cream. ramai yang menafikan nya. tapi entah? lidah aku ni pelik pelik jugak kadang kadang -.- ok susu pun jadi isu ke? pffft

2 comments:

Marya Hana . said...

haha. rajinnya! ni baru ade rupe almari baju. yg entry lepas, dah ghupe almari mickey mouse.


( sambil tepok tangan ni)

sara kacak said...

ngiahahaha rajin kan sis? haa, punya la tekun lipat baju, dah boleh bukak dobi dah :p