Followers

Monday, December 6, 2010

likes this (Y),

ok atok atok nenek nenek.
scratch that.
ok kakak kakak adik adik.
harini kita belajar memasak bersama adik manis (manis keeee hahahahah!) Sara Kacak! :D
ting tang ting tang alexander!

perut comel berlakon lapar padahal baru mencekik capati. hiah hiah.
korek korek freezer, ais krim takde T.T
aku mahukan yang manis maniss!
bukak fridge. ding ding ding, yogurt (angkat kening laju laju - ANGKAT CEPAT!)

yogurt semata mata? BOSAN!
so sila salin resipi tersendiri sara kacak ni ye kakak kakak adik adik.

satu cup yogurt strawberry. brand nestle (fat free peberet aku sebab dia macam sedap sedap je. tak lemak sangat tak manis sangat. nicee.)
satu batang pisang. potong dadu dadu (aku memang expert benda dadu dadu ni)
3 tiga ketul famous amos chocolate chip cookies di cebis cebis kan menjadi chunky (ikut suka hengkorang la nak letak berapa banyak tapi jangan banyak sangat sampai hilang khasiat yogurt tu! -.-)


HAHA! masak pebende ni? ni bukan memasak!
ni nama nya main leburrr je!
apa lagi? boh semua dalam satu mangkuk.
cuba korang try. sumpah sedap.

manis manis pisang tu masuk gila ngan rasa yogurt tu.
pastu cookies tu buat dia macam crunchy so bila korang makan bunyi kraakk kruukk kraakk kruukk.
takde la lembikkk je.
sedapp wehh! TRY! TRY!
walllllaaaaahhh ! my version of tutti frutti! HAHA! pffft lifeless.

enough with this.

what im liking- period ;

- 10 songs repeating in my playlist - currently :
#01 Deuces - Chris Brown. (but mostly bila layan, tukar her to him, girl to boy, women to men :p)
#02 One In A Million - Ne-Yo.
#03 Bagaikan Bidadari - Tomok. (GAAAHHH aku suka tomok sekarang, kenapa kenapa? huhu)
#04 Grenade - Bruno Mars.
#05 I Hate Everything About You - Three Days Grace.
#06 Broken - Sezairi Sezali. (thanks kakyai!)
#07 Points Of Authority - Linkin Park.
#08 Everybody - Ingrid Michaelson.
#09 Please Don't Go - Mike Posner. (still cant get enough man)
#10 Bass Down Low - The Cataracs feat Dev.

- Herbal Essence "Smooth Lovin'". LOVE-innnnnn the smell :)

- my tutti frutti creation. seriously gonna buy moreeee yogurt hehe.

- TOMOK! sumpah aku tak tipu, aku serious.

- A&W curly friesss!

- KAMPAI! pineapple flava pleasee :)

- sekarang most of the time suka pakai tshirt kosong lepastu pakai boyfriend shirt kat luar, buat macam cardigan centu. dah jarang pakai one piece sekarang. suka sangat pakai dua lapis, kadang kadang sweater pun jadi - walaupun pagi. hence, need more boyfie t and sweater miahaha.

- suka sangat mandi waktu maghrib. tak elok eh?


- selain pokka green tea kegemarsssku, aku sukaa pokka melon milk. sedaaaap! :)

- right now lebih prefer twitter daripada facebook. tak rasa ke facebook dah macam hambarrr, tapi still nak bukak berlegar legar menyemak kat situ lagi.

- monkeys! ♥

- i blogged about this before but sekarang setiap malam tengok chowder lepastu gelak sorang sorang sampai chu tak boleh tido. sorry :/ CARTOON NETWORK ROCKS! :D

done :)
ok la bye.

p/s : semalam aku mimpi rumah aku kena rompak. tapi perompak tu curi french fries je. MOTIFF?? kruukk kruukk.

3 comments:

YAI said...

ngehehehehheehehehehheh!
bagus2!
teruskan perjuangan mu!

simply me ! said...

follow u , follow me back :)

sara kacak said...

perjuangan apa nya kakyai? mengarut jehh! haha

thanks!