Followers

Wednesday, December 8, 2010

we dip, you drip,

semalam pigging out macam tak makan seminggu.
kehkehkeh.
kuda kilauan silver ameen datang terpacak depan rumah pukul 12.
so much for "kita keluar pukul 11." BLAHH! haha.

melulu terus ke sunway pyramid.
mula la pergaulan membosankan di mana masing masing mengemukakan soalan "nak makan mana?" dan feedback nya ialah "ikut lah mana mana pun boleh."
ada ke restoran nama ikut lah mana mana pun boleh?
panjang nya nama restoran ni. zzz

yang bermasalah sebenarnya si perempuan ni haa (aku la siapa lagi)
memilih sangat, takmau makanan laju (fast food)
tapi still tak mahu yang beriye riye sangat ala ala tony roma's bagai.
credit card platinum aku dah transform jadi kuprum (cerita gempak macam ada credit card je -.-)

pilihan terakhir adalah ayam yang dah kena penyek tu.
pinggan dua dua licin, tapi aku paling licin.
nampak sangat kebulur HAHA.
ameen belanjaaaa, kena la memanfaatkan nya ngeheheeheh :))
siap highlight kasi bold lagi! :p :p

dengan perut kenyang ni kitorang masuk kedai gulagula depan kedai buah tu dan hadap semua tester yang di hidangkan.
lantak la apa dorang nak cakap, siapa suruh buat tester?
ohh aku dapat cola gummy bears! hee :D

was suppose to go to sjmc after that.
ohh jap, sekarang ni bukan subang jaya medical cantre kan?
sekarang nama dia sime darby medical centre kan?
so technically nama dia sdmc la kan?
ok banyak nya kan. kan? pffft.

sepatut nya pegy visit abang zarul yang baru je operate appendix dia.
tapi kakak nora cakap ramai sangat tengah visit masatu.
tak jadi la pegy. hence, more time to lepakkk! :D

hence, CHOCOLATE CHIP COOKIE DOUGH ICE CREAM!
hehe mengidam since kelmarin, dapat dah.
sanggup ditch tutti frutti for BR ice cream ni hihi ♥

ini gambar ke berapa belas entah sorry lahh kalau kami syiok sendiri alahh, macam laa korang tak pernah buat :p

perut keras, muka puas.
lepastu cari lagi tempat mana lagi nak terjah.
pyramid suddenly so packed, ramai gila orang so decided to chiao.

tapi bukan balik rumah.
pegy pappa rich pj pulakkk!
still wanna satisfy my cravings for pappa bun.
hehe :)

ameen cucuk pappa bun aku so dia jadi leperrr :(
ohh dan juga sago with banana kegemarsss mmmhmmmss :D

cakap banyak banyak, gelak puas puas.
ketuk meja pakai chopstick acah acah rockstar tengah main drum.
maaf kitorang memang suka memekak.
hiahh aku rasa nak lempang muka ameen laju laju sebab dia buat aku gelak sampai terkentut kentut.
adehh ok dah boleh apply raja lawak dah -,-

lepas dah kenyang sampai nak terburai, masing masing buat muka nak terberak.
so keputusan nya, balik la rumah.
hehe :)

ultimate fun, thank YOU for everything.
PERFECTO! :)
dah tu takpayah la buat muka blur! -_______-"
well that's yesterday! byes.

p/s : balik balik ayah belikan nasi kerabu for dinner. after maghrib pegy visit abang zarul ada dominos pizza. balik dari hospital ayah belikan burger daging pulak. ayah, satu je sara nak tanya. MENGAPA?? huhu.

4 comments:

Marya Hana . said...

makanan!! alalala. pantangnye nampak makanan.. :D

eh sara lawoooo ..

sara kacak said...

haha pantang kan bila blog blog ada gambar makanan? cam nak makan time tu jugak :p haahaa apa yang lawoooo nya sis. pernah pulak lawoooo kan. huhu.

Syuhada Baharudin's Blog said...

Saraaa! Datang paparich Pj eh? Awat tak habaq? Hehehe i'm working there. :D

sara kacak said...

hi syu. ha ah papprich kat pj tu haa depan kopi oh! haha laahhh mana la nak tau. ok after this kalau sara makan sana lagi sago banana free. thank u! HAHA