Followers

Thursday, December 30, 2010

perut tak kecut,

sweet nya harini kakakdek pulak belanja makan bebola daging :)
tapi sebelum keluar dia minta ayah duit sebab nak belanja aku makan haha kantoi.
tu bukan la dia belanja nama nya =.=

best buds :)

5 ketul je untuk aku harini eheh tapi kek daim tak tinggal.

10 meatballs for kakakdek, 5 for myself, salmon for sarah, almondy daim cake, mushroom soup, soft drinks and cranberry juice, ALL GONE!

and we still have some space for tuttayh fruttayh haha!
first time rasa blueberry flavor.
ngehh, it was ok, tf original tetap menjadi pujaan jantung! :)

tak kisah la gemuk ke debab ke since aku banyak sangat keluar pegy food hunting.
nak diet? memang tak lah. aku tak gemar diet diet ni.
exercise tu penting. so dance your ass off until u sweat like a pig.
at least thats what i do when i gain weight :)

esok last day lepak dengan botak head (haha haritu pun cakap yang terakhir :p)
tak tak esok janji lasttt!
sabtu dah nak balik melaka tapi satu apa pun tak pack lagi.
barang banyak tak beli, backpack pun takde lagi ni haihhh.

ohh lagi sehari then kita akan melangkah masuk ke tahun 2011!
SELAMAT TAHUN BARU SARA!!
azam baru? TAKDE! bye!

p/s : takde semangat langsung nak masuk sem baru bila dapat tahu ada kelas malam! =.=

3 comments:

Pisey said...

banyak nye entri makan! lapo lak jadinya. suka tengok header yang kalerful tuh. rasa disayangi tengok ramai-ramai ada (;

Marya Hana . said...

ya allah. meatball !
ni yg malam kang termimpi2.

sara kacak said...

pisey, haha banyak sangat makan cuti ni camtu la jadi nya :p haha cute kan monster comel comel tu? :)

sis marya, kalau makan dalam mimpi takpe tak gemuk. makan betul betul ni yang payah haha