Followers

Wednesday, December 29, 2010

peanut, chocolate, vanilla and blackberry,

hanya mengambil masa selama 25 minit untuk sampai rumah hidangan. gila?
botak head dan hidangan pun terkejut macam mana aku boleh sampai andalas pukul 11 tepat sedangkan aku keluar rumah pukul 10. 35. kruukk?
borang F1 ada? nak apply pliss.

aku teman hidangan pegy ex sekolah menengah dia, settle kan hal hal adik kembar dia.
comel je sekolah diorang ada bilik pengawas.
sekolah aku dulu mana ada (taktau la kalau ada, aku je yang taktau haha)
lepastu tiba tiba aku nak rindu sekolah padahal tu bukan sekolah aku pun =.=

jumpa phara fuad depan sekolah tu, singgah rumah botak head (aicehh kantoi aku pakai baju baru bau kedai dia belikan hehe :p)
rumah botak head depan sekolah tu je haa sekangkang kera.
best gila dulu botak head nak berak boleh balik berak kejap lepastu pegy sekolah balik??

bye bye botak head, mana nak pegy?
jasko? taknak la. habistu? subang la :)
parking kat carrefour sebab free haha kedekut tahik hidung masin camtu la.
jalan pegy subang parade for lunchie lunchie.

1 : phara fuad dan hidangan kecomelan.
2 : laporan isu semasa. hello hello i dah sampai subang parade, lokasi kini berada di resipi rahsia, roger and out!

ayam cendawan gril tu aku order tapi hidangan yang banyak makan.
mee kuah bebola daging tu hidangan order tapi aku yang banyak makan.
mee kuah tom yam ketul ketul tu phara fuad order tapi phara fuad yang banyak makan.
haha! ok tak kelakar.

muka muka ni makan kat resipi rahsia dengan harapan nak makan kek keju dorang yang nyum nyum tapi lepas dah sumbat tangki, aihh rasa loya pulak tengok kek kek yang beratur belakang cermin tu. sighh, pass.

dah makan, kita burn some calories baby, jalan pegy empire.

ni sebenar nya kawan hidangan tapi tiba tiba dah jadi kawan aku jugak hahah.
apedehal, satu malaysia. errkkk tiba tiba.

best budsss yang batak macam jalan kat new york tapi terjumpa bangla???

kalau diorang best buds, kita twinsss :D hehe.
masani ada bangla pandang aku tak puas hati, ada gambar kot.
entah pape, tumbok kang! cehh macam berani je.

excited nampak slide tinggi gila bapak.
sikit lagi nak naik tapi tengok harga 12 ringgit satu kepala.
gelongsor semata mata? tak sampai satu minit pun kau dah sampai bawah? 12 ringgit?
takpe mekasihh, aku bayar 30 ringgit pegy main kat melaka wonderland lagi bagus.
tapi macam best je slide tu, kalau datang 5 orang boleh la bayar 45. jom?

setelah hampa dengan harga slide tu, aku ajak diorang makan macaroons kat whisk ehek ehekkk :))
our choice for today, terquoise -peanut, chocolate - chocolate, white - vanilla and purple - blackberry ;

VANILLA SUMPAH SEDAPPP! kenapa aku tak pernah tau? where was i? shizzz.
but quite pricey la, satu ketul besar macam gummy yupi burger tu je dah 2 ringgit.
tapi beli 10 for 18 bucks. tak kisahhh! wekkk :p

sedap macam ketagih pun ada, nak bawak botak head datang sini nananananaaaa :)))

after all the madness at empire (kacau orang tengah ballet class, tak boleh blah!)
balik semula ke subang parade.
phara fuad sweet gila kot belikan prezzie untuk teman lelaki special (tak spe-sial macam aku) dia :')
before balik both of them shop at carrefour, barang barang untuk naik semester ni.
dah macam mak mak dah, sabun mana sabun? spray ketiak mana? spray jamban mana? haha

depan rumah phara fuaddd! hehe bye phara fuad! :)
hantar hidangan pulak. bye hidangan! :)
tak dapat jumpa botak head sebab dia dah balik unisel :(

ok la balik rumah dulu, bye korang! thanks for the day!

before i end this post!
SIBUKKK MAMAT BANGLA TAK PUAS HATI DENGAN AKU???
TUMBOK KANG! lagi sekali, cehh macam berani je.

p/s : kalau ada tabung dah lama aku pecahkan. kalau ada duit dalam bank dah lama aku keluarkan. kalau ada sugar daddy dah lama aku ketuk sampai benjol benjol. CUZ IM OFFICIALLY BROKE! OKETENGSBAI!

2 comments:

LuLu said...

wah macaroons!! kat mana kat mana? :D

sara kacak said...

haha best lulu. kat empire gallery depan subang parade tu. nama kedai whisk. pegy laa nyum nyumm! :D