Followers

Friday, January 28, 2011

dah ada mood, dah ada moooooooood,

dah lama takde gambar makanans kan?

HAMBEK KAU NASI LEMAK!
kalau dah nama nya orang melayu, orang melayu jugakk.
dah lama tak makan, sangap.
harini sebelum balik pj dapat telan satu pinggan.

pukul 9 pagi aku bangun dengan megah nya. sebab apa?
SEBAB NAK BALIK PJ! YESSS LAHHH! :D
sebelum berambus, patahcepat (breakfast) kat kelemak, hotspot untuk budak uitm lendu hohok.

hehe semenjak dua menjak tiga menjak kereta beliau accident, labab selalu ikut aku balik.
mak dia pun dah pesan tolong tengok tengok kan dia, alololo.
masa aku susah dia banyak tolong aku so skang biar aku pulak balas budi baik dia.
dah macam abang aku dah labab ni, walaupun sebaya :)

dalam pada tak lapar, ada jugak dua keping roti canai dia bedal tadi.
tu tak lapar, kalau lapar? zzz -____________-"

tengok raji makan, sho cute macam hamtaro!
raji co pilot aku untuk harini.
selalu nya hidangan, harini raji gopal pulak sebab hidangan dah di berhentikan 24 jam.
hmmph! *merajuk-dengan-harapan-hidangan-pujuk*

tapi lepas dah telan nasi lemak, korang tau tau la apa jadi, NGANTUK!
memandangkan labab drifter terhebat, sila lah jadi driver untuk harini.
huahuahua aku dah macam mam besar duduk belakang tidur terbongkang.
ahucks! :D

hantar labab sampai hentian serdang sahaja.
hee thanks tolong drive kan harini, lagi lagi tadi hujan lebat, nafsu tidur mendidih didih.
tiba tiba labab bagi ni, alolololooooo :)

upah sebab tumpangkan dia?
padahal dia yang bawak kereta, hoho thanksss labab! :D

my journey continues, next stop, andalas.
rumah hidangan, hantar ikan laga dia.
mentang mentang dia dah di berhentikan sebagai co pilot, tumpang kan ikan dia dua ketul pun jadi! -..- hahah (aku gelak tak ikhlas sebab aku merajuk dengan kau k bye)

lepastu ke dobi raji, tumpang erk erkk sebab perut gendut buat hal.
huhu sorry pakcik meninggal kan khazanah yang tak sepatut nya.
tapi best, sebab kau buang banyak mana pun, toilet tetap bau softlan!! MEOW! :D

ajak raji temaning pegy jasko high hill berdekatan sementara tunggu botak head habis semayang jumaat.
did some therapy for myself since aku dah lama gila tak membeli belah.
harini dapat hangkut 4 keping baju, PUAS! :O

botak head pun datang dan terus menjalani hidup aku sebagai seorang pengganas chicken chop di black crayon. salah, black canyon.

harini, aku telah merealisasikan satu daripada resolusi (tak berapa nak resolusi sangat la) aku untuk 2011, iaitu untuk belikan botak head kasut futsal idaman dia.
hahh dapat pun aku beli!
kesian sangat tengok dia main futsal guna puma tempo dia.

nahh adidas top sala x idaman awak.
kalau tak dulu asyik keluar masuk kedai try sarung je, harini saya belikan, kalau main kalah jugak taktau nak cakap apa :p
sorry yang kuning takde size, yang oren mak long ni pun boleh kan? :)

Happy... err sebenar nya takde special occasion pape pun.
tak semesti nya kena tunggu birthday baru nak belikan.
Happy Monthsary la, tapi yang ke berapa ek? ohok ohok!

lepastu nampak ghebbit besarrrr comel gilss!
suruh raji tangkap kan gambar dengan ghebbit tu tapi ghebbit nya tak nampak pun.
tak guna punya raji, aku berhentikan kau jugak kang! hehe

kalau korang ada 300 ringgit, tak payah la pakai seat belt (aku takde)
hantar raji balik dobi mak ayah dia.
talked for 10+ mins with botak head before aku balik pj.
bye bye both of ya :)

on the way back boring nak mamps sebab jam gila bapak.
dah la sorang sorang, nyanyi macam orang gilak.

bosan kan bosan kan bosan kan??
cepat la cipta kereta terbanggg.

by the way, HAPPY HOLIDAYYY! (Y)
seminggu cuti ni, manfaat kan la aite.
jangan lupa angpau untuk wa!
tak dapat angpau, dapat limau sekotak pun wa layan!

sekarang tengah layan katil, dah lama tak lepak sama sama.
aimisyu katil! rumah manis rumah :)
k bye.

p/s : most of my resolution in 2011 dah banyak aku buat. antara nya ialah menjadi anak yang baik untuk mak ayah. haritu ayah call tapi masatu aku dalam kelas. so aku tak angkat. lepas kelas aku call ayah balik. aku CALL, bukan misscall macam tahun tahun sebelum ni. baik kan baik kan? hee :D

2 comments:

Marya Hana . said...

amboi, suke lah botak head dapat kasot baru dia tu :D

happy holiday sara!

sara kacak said...

memang suka pun sis. senyum sempai ke telinga. sampai keras mulut dia tu sengihh! happy hols jugak sis! :)