Followers

Monday, January 31, 2011

wilayah strawberi,




this is totally random.
kalau korang tak banyak masa tak payah tengok sebab sumpah akan buang masa :p

one fine night pegy mamak minum teh tarik sambil buat bising mentang mentang takde orang.
macamtu lah hidup aku dengan housemates kesayangan, kecoh mak indon :)

hohohh by the way contestant kedua, Nadia, kalah tanpa bertanding sebab terlalu busy bergayut, maka dengan itu pemenang nya tak lain tak bukan Sara Aqilah la wahahaha!
aku memang di lahirkan terer dan hensem, aku lah SSSSSSSSSSARA!
abai kan iklan minuman nutrisi raji gopal -____-"

somehow this video made me realize yang aku dah nak habis diploma beberapa bulan lagi (insyaallah)
sebab lagu wilayah strawberi - the times ni kira macam "everyday song" kitorang masa part 1.
so bila nyanyi balik rasa terus ada flashback kat otak macam mana kitorang selalu mandi hujan, lepak kat tangga, duduk kat tasik main gitar, buli iza (mafia) dan kak teha senior paling best masatu :')

dan lulu, sila jangan lupa lirik. mekasih! :)
k bye!

p/s : hehe ok sumpah mengarut :p

4 comments:

LuLu said...

u pakai baju dino :D

sara kacak said...

haha yeahh! u ada the same baju right?! i remember. hehe :)

lilo dah x anonymous! said...

bole tak terase cam sayu gile tgk vc korg ni nak2 klu2 dah grad nnti?
seyes..tetibe trase sebak..huhu
korg jgn lupe kn lilo eh..n ooki..haha
love korg <3

Anonymous said...

heeeee :) kita kene wat banyak lagi bidiyo wehhh!!!!!
aku mesti rindu koranggg!wuwuwu!
lilo,xlupa lilo laaa.
and ooki.zzz -..-

yg bener,
nurul hidayat