Followers

Sunday, May 24, 2009

kakak adek,

HAPPY BIRTHDAY OLD SISTA! ;D
(brape taon kau? lupa. n malas nak kira. haha!)





hey, sorry aku tade pape untuk kau tahun ni sebab tahun lepas kau tak bagi aku pape untuk bday aku. bagi reason untuk ape aku kasik kau present? HAHA (:
mana perfume aku haa? ngee :D
haha happy birthday annoying sis. balik la cepaaat! banyak gila story nih! haha. btw, i miss you! (ok aku tak sangka aku bleh rindu kau and aku tak sangka aku tulis ni) but yeah. see you next week! whoot whoot!



hello bloggers and non-bloggers. mata aku makin teruk. sudah merebak ke mata kanan. happy?
bosan gila. siod betul.




second, aku ingin membalas jerit kepada arniesha dan rakan rakan aku yang pergi karaoke session tanpa aku, aku bukan taknak pegi tetapi timing korg tak kena langsung oke? haha niesha, kau jgn nak bengang ngn aku. selama ni aku lepak ngn azrin n ayang kau selaluuuuuu takde okeh! haha. i miss you girls sooooo much! ): (i look damn tootoo in this tapi ape aku kesah? ;D)


akhir sekali, impian aku yang paling paling besar bakal menjadi kenyataan! YAHOO!

p/s : BYE BYE MELAKA! FISH YOU!

3 comments:

shila ali said...

'bye bye melaka'

sara tak sambung study kat melaka ke?
:(

P.i.a.N ™ said...

heh! mate sakit? skudeng owang ey!

niesha said...

hahaha. bongok!~ esok kita gi karoke weyh =P