Followers

Wednesday, July 15, 2009

angkara kakak adek,




kurus kan bapak aku waktu doludolu? hee (;
aku rindu parents aku, and zaman aku mampu memandu sebuah ferarri :D
p/s : aku dah taknak blog. byeeeee (:


8 comments:

ra|nbOw said...

is that u.......??? gilee comel!!! hahahahaha XD

didi meor said...

sara,ternyata ko mmng cantek dari kecik lagi. ko tak pyh make up pun cantek. ape kna mgena make up dengan komen aku? hahahahahha. btw,ko cantek!

sara kacak said...

haha masa kecik gemuk kan. ngee. skang pun gemuk jgak -.-'
owh thanks didi meor (:

zee said...

hhahaha...sara kembang seyhh...serius comel gilerr...zee nak kawin ngan saraaa..ooppss!!!hehhee

sara kacak said...

hahahahahaha. i do i do. takbleh blah zee! mana ada kembang. dah tersedia ada kembang dah pun. agaga

didi meor said...

p/s : aku dah taknak blog. byeeeee (:

-nape ko tanak blog2 dah?
-ko kan byk idea sara.
-aku thu lah ko dmam tapi jgn lah tanak blog pulak
-hahahahahahahaha.
-cter ko mcm takda masalah jerrr
-

sara kacak said...

ohh sebab takde mood nak blog lg dah. heheh. tapi tgk la kalau ada cerita baru, aku cerita (: thanks baca blog aku :D

fye said...

mok nye..ase nk lmpang je=)