Followers

Wednesday, December 16, 2009

not a girl, not yet a woman,

hi (:


i am seriously addicted to chowder. enough said.
sumpah comel la. korang patut tengok cartoon network selalu.
damn.
ohh dan harini, aku belajar potong kentang!
GILA KENTANG doee! :D
dah pandai pegang pisau! (:
yay! i'll be a professional chef in no time lahh!
ngahahaha.


i tengah potong kentang ni, nak buat cekodok.
u, i rasa apa yang u nak buat tu bukan cekodok tapi cucur.
ohh lain ehh? HAHA! ;p


p/s : pelan pelan kayuh. harini potong kentang, esok dah boleh buat sup ayam. buat kenduri 3 hari 3 malam HAHA! ;p

2 comments:

Shit-ToonS said...

AGREE CHOWDER GILER BEST!....aq gler ske....aq punya addict kartun sampai amik software cartoon network masuk hp untuk tgk memalam kat kampus...ahahhahah!...u know bout the tv software for maxis user?...free taw

sara kacak said...

yeah had it once in my old phone. since phone lama dah jatuh jamban dah tak dapat tengok dah. skang pkai phne cikai saja. haha. tapi sumpah cartoon network terbaik! addicted! yyerrr. chowder comel gemuk makan banyak lepas tu muntaaahh! HAHA