Followers

Friday, December 17, 2010

project besar,

didnt get enough sleep these past few days.
been going out a lot.
having my loved ones around buat aku tak kisah ada beg kat bawah mata ni.
takde hal, demi korang :)

tadi keluar dengan taiko pulak.
gehh aku dah ada dua taiko sekarang.
taiko utama : Ayahanda ♥
taiko tambahan : BOTAK HEAD! :)

ameen datang culik aku pukul 12 tadi.
mungkin sebab kepala dia dah bulat macam meatball so dia mengidam nak makan bebola daging harini.
mana lagi nak dapat the best bebolas dagings?
vamanosss to ikea.

gambar 1 : itu lah dia, telur telur tu, telur telur tu, telur telur tu da da da! geli lah sudah tu beg wanita sudah tu beg budak ajar kari ya leh piaaa. sumpah mengarut! -_-
gambar 2 : itu lah dia, beg mata. bukan beg wanita, bukan beg budak tapi beg mata! zzz.

dan ini lah dia, bebolas dagings kegemarsss ramai.
aku order 10, botak head order 15.
tapi aku rasa aku makan 7, botak head makan 18.
ehh boleh buat pantun dua kerat la! lima beLAS, lapan beLAS :D

lihat pipi, lihat pipi.
macam hamster simpan kuaci kat dalam mulut, kan pipi diorang jadi gebu.
tak tak jangan tertipu, pipi aku tu takpayah simpan apa apa memang dah sedia ada bulat camtu.
warkkk.

tapi tak sebulat kepala taiko tambahan saya ni :)
comel ok! macam pakai popiah kopiah!
nanti dah tumbuh rambut baru please botak balik ok? :DD

makan sampai kenyang burp burpp burppp.
jalan jalan cari lisa surihani (mana la tau kot kot terjumpa kat curve kan, macam kakak aku -.-)
tapi tak jumpa jugak T.T
putus asa, 3 setengah chow pegy amcorp mall pulak.

botak head dapat baju baruu hehe untung la ada girlfriend sayang.
HAHA! poyo nya girlfriend kau siapa girlfriend kau meh aku pelangkong sikit!
hehe hope u like it like i like enrique iglesias' "i like it"!
wauu suka ayat ni! (Y)

so yeahh akhirnya dapat jugak ambik gambar botak head with his botak head.
i am totally diggin his new hairstyle.
hairstyle? tak nampak hair pun?
ok la, totally diggin his new head-style.
meoww i likee baldiess so comellss so sexy HAHA!

aku tak dapat baju baru macam botak head tapi aku dapat makan ini hehehhh
10 kali ganda lagi best dari baju baruu BOO! haha

thanks for your awesomeness botak head mi lef yu en yu no dat :)

project besar apa kau tanya?
project besar kan badan la wehh apa lagi nak buat cuti sem?
setiap hari keluar pegy melantak je -__________-"
suruh kerja taknak (siapa yang suruh kerja ni? mak ayah? memang tak ahh)

hey hey hey, tolong sikit, chu olls ingat i ni minta mak ayah duit as if dorang tu bank bergerak i? puh-lisss! i know how to work for my money u knoww!
(matafata gediks nya bishes!)


kau nampak buku tobal bobona tu?
haa, itu lah kerja yang mak aku gumpalkan untuk aku.
dia highlight ayat ayat penting dalam tu, pehtu aku kena tulisss balik semua yang dia highlight tu dalam buku kosong.
TULISSS ye bukan TAIPPP!

haa bayang kan tangan aku bengkak camne.
hehh tapi aku tak kisah pun, sambil menulis tu sambil membaca, banyak benda aku belajar.
kadang kadang rasa macam mak sengaja bagi aku kerja ni biar aku sedar diri sikit tentang kandungan kandungan buku tersebut.
gehh baik mak T.T

habis tulis satu buku mak bagi gaji.
maka dengan duit itu lah i guna untuk gantung luar (hang out) dengan darlingss i ok.
bukan hulur tangan minta duit calling calling hallo ayah bank in duit pliss tenkiuu.
(hmm cerita macam tak pernah buat je -_-)

ok lah dah banyak sangat aku merepek kerepek tempenyek rempenyek kat sini.
pening kepala nak pegy makan. makan lagiii!
BYE!

p/s : sejak sejak botak head dah botak head ni, sikit sikit nyanyi baby please dont goooo. haihh mike posner wannabe lah pulakk -,-

1 comment:

budakmerahkot said...

gilerr ahhh!!!!!. dah ade mike posner sendirik!! like this!