Followers

Monday, December 27, 2010

zeerafah kegemaran saya,

my feelings are all mixed up.
happy sebab dah nak start sem :)
excited sebab nak jumpa kawan kawans :D
tapi macam bapak malas nak balik melaka :/
tapi tiba tiba macam ehh cepat la sikit hari sabtu >:(
entah dah bercampur aduk macam rojak buah taman jaya sedap nak mati.

naik sem ni, will be my final sem.
insyaallah, kalau takde aral melintang, aku nak habiskan diploma ni cepat cepat.
tengok kawan kawan lain pegy fast track, tak lama lagi diorang nak habis degree dah.
best nya!!
ayah kata, nanti aku habis degree, aku boleh terus kawin.
makna nya kalau sara ambik fast track haritu, habis je sara boleh kawin ye pak?
ehehehhhhh gatai petai. kalau ada orang nak ngok! -___-"

but with all the emotions im feeling right now,
ada sedih jugak sebenarnya.
sebab next sem, kami bakal kekurangan satu ahli keluarga dalam rumah sewa, zee :(

ni yang nak bukak cerita ni.
zee merupakan salah seorang kawan kat uitm aku. kawan rapat, since part 1 kitorang close.
tapi next sem dia dah takde :(
woii korang ni aku cerita sedih ni bukan maksud dia dah takde "takde".
chill lahh belum habis cerita lagi.
dia dah takde means, dia dah tak duduk rumah tu lagi :(((

part 1, classmates.

part 2, roommates.

part 3, koko mates.

part 4, 'crime' mates ;)

part 5, housemates and still remain as roommates :)

yeap. thats how close we are.
part 1 pegy kelas sama sama.
part 2 aku start pack barang masuk bilik dia.
part 3 pegy koko sama sama.
part 4 gossip gossip dalam bilik sama sama.
part 5 pun sama jee, especially bila lulu pun join, makin kuat aa.

dengan itu, ini pesanan buat zee ;
sara tau sara banyak buat hal.
dah la suka buat bising,
pastu suka sepah kan bilik, pastu suka pasang kipas kuat kuat, pastu tak reti lipat selimut, pastu banyak cakap padahal zee dah nak tidur, pastu bising gelak gelak kat telefon, pastu suka terabur kan baju, pastu suka culik ovaltine zee :p

tapi zee sabar jee kan? hehe sabar ke zee?
minta maaf sangat sangat apa yang sara buat selama ni buat zee terasa ke, termenyampah dengan sara ke, sorryy :(
sedih nya, dah takde lepak kat ruang tamu gelak gelak.
takde dalam bilik tutup lampu cerita pasal kita suka siapa, siapa hensem, siapa gedik hahaha.
hmmph.

lepas ni even if kita dah tak serumah, please please rapat macam biasa k?
lepak sama sama, gy melaka sama sama hehehe.
i'm gonna miss u zee azma syim j bakar! :D
:(

so zee dah tak duduk rumah tu, meaning,
aku ada roommate baru.
aku ada roommate baru.
aku ada roommate baru.

next sem masuk orang baru dalam rumah tu, bukan budak AD.
tapi, masscomm *telan air liur*
dan aku lah yang bakal sebilik dengan beliau.
aww aww pestaim aku nak duduk sebilik dengan warga masscomm ni.
huhu entah boleh entah tidak.
we'll see, hopefully boleh laa masuk dengan perangai aku yang entah pape ni.

bye zee, sara dengan lulu surely gonna miss our xoxo moments. MUAHS!

p/s : ingat tak masa kita buat video 'tanpa - 6ixth sense' kat dewan kuliah? RINDU :'(

5 comments:

zee said...

alo alo alo.... sho shweett... hekhek... kite sentiasa akan rapat laa sygs... xkire jauh ke dekat owtey.. love you more...!!!muah! nanti zee akan sentiasa lepak yerr kt ex-house zee hehehe...

Marya Hana . said...

HAHA. suke sepahkan baju sara ni.. babab!

sarakacak said...

hehe ok nanti singgah la rumah selalu tidur selalu pun takpe hehhh love yahhh!!!

erkk sis agak laa. hmm tapi tengah try untuk tak sepah kan hehe

zee said...

eh sygs... almari zee tu zee bg sara taw.. nnt dah daftar cepat2 amik almari tu... tp sorry la agak kotor dgn sticker2 y tampal heh... :D syg sara n housemate y lain..! xoxo kite tak dapat di lakukan seperti rutin selalu npk nyer lepas nih... tunggu BB kuar k bru leh xoxo.. heh!

sara kacak said...

haha ok zee, i'll be waiting for your bb muahaha :D