Followers

Sunday, March 20, 2011

big day equals to big photos,

aku terlupa nak tukar setting gambar to medium size.
dia tiba tiba terjadi besar.
tapi aku tak kisah pun sebenar nya.

by the way, happy birthday ameen :)

ni lah birthday boi. dah tua dah tua.
aku taktau la kenapa aku di lahirkan seorang yang tidak sweet.
aku tak plan apa apa pun untuk dia sebabbb, bajet gua burst bro! (ok kenapa aku cakap macam dia? -,-)
sooo aku bawak dia makan makan je.

one useless girlfriend.
sorryy sebab dapat awek tak meriah. haha.

bila la aku boleh lawan bold 2 kau ni haihhh.

kau bayangkan, ini dua orang makan.
sebagai pengganti la sebab aku tak bagi hadiah, aku bagi la dia makan puas puas.
gehh malang nya ada awek tak serbaguna macam aku T.T

harini hari sabtu, aku lupa diorang tak bagi pelastik beg.
patut la aku tengok orang keluar supermarket bawak sayur macam pegang botol.
aku pun dengan bijak beli tanpa menghiraukan saiz barang tersebut.

by the way, kellogg's rice bubble adalah dadah!
terima kasih jaya grocer sebab jual benda ni!
sumpah dah lama aku cari! -.-
masa sekolah setiap hari bawak pegy sekolah.

hmmph awek orang lain belikan cake untuk birthday boyfriend.
aku beli macaroons je untuk dia.
dah kata dah, memang bongok T.T

itu je la hadiah tak seberapa yang aku boleh bagi dia.
aku bawak masuk tempat coklat mahal mahal, yang ini jugak dia pilih :')
bagus nyaaa.

tengok tu, dah macaroons tu aku beli untuk dia, tapi aku jugak yang makan.
mesti berderai air mata ameen dapat awek pelahap macam... ahh malas nak sambung ayat T.T

iklan, saje nak promote kambing biri biri aku. comel kan? :)

:)

fakfes -..-

kasi tumbok sekali mesti puas hehe

apa apa pun, thats my boy :')
i dont give pieces of shits about what u want to say about us.

honestly, i hate today. suck big time.
but the fact that i get to see him turns everything around.

sorry ameen, i tak dapat nak bagi u celebration besar besaran.
cukup la sekadar u tau i ingat kat u selalu :)

k bye!

p/s : ehekk, sebenarnya banyak lagi benda yang aku bagi dia. tapi shhh, itu rahsia aku. aku taknak share dengan orang lain. hehe :p

4 comments:

reen izrinda said...

hye sara,

shweeeeeeet la. suke tgk gambar you.
:)

Marya Hana . said...

maybe die x kesah lah sara..
yg penting sara igt bday dia..
kan kan..?

yep. setuju dengan reen izrinda,
sweet gila gambar korang :)

Anonymous said...

hye sara,i think ur bf looks like abby abadi's bf ..forgot his name..

CIK FERRA AWW said...

WAH JELES LAH TGOK PIC U N BOYFEE U. NAMPAK SWEET AND BAHAGIA SGT. PIC YG 2ND LAST, SUMPAH CANTEK!